Servicii personalizate

Firma de contabilitate SC CONT-GAMA SRL din Brasov va ofera servicii personalizate de contabilitate, personal-salarizare, consultanta financiar-contabila si fiscala.
     De la contabilitate primara, contabilitate financiara si de gestiune, pana la bilant, serviciile noastre se adreseaza tuturor categoriilor de organizatii, avand capital roman sau strain, cu sau fara puncte de lucru, care desfasoara activitati in orice domeniu, inclusiv achizitii si livrari intracomunitare, import-export. De asemenea oferim servicii de contabilitate in partida simpla pentru PFA. Foarte avantajos.
     Important este faptul ca dumneavoastra puteti alege tot pachetul de servicii, sau numai anumite componente, tarifele fiind adaptate corespunzator alegerii pe care o veti face.
     Serviciile firmei noastre de contabilitate sunt prompte si adaptate fiecarui client in parte.Tarifele sunt mai mici decat costurile unui departament propriu de contabilitate, fiind personalizate in functie de natura si volumul activitatii fiecarui partener. Nu veti avea de plata decat tariful lunar, care este mai mic decat salariul unui contabil si nu trebuie sa platiti nici contributii suplimentare la buget.
Detinem semnatura electronica pentru depunerea declaratiilor obligatorii la Administratia Financiara.
     Programul nostru este extrem de flexibil, adaptat programului clientilor nostri. Va stam la dispozitie zilnic de la ora 9 la 18, chiar si in weekend ne puteti contacta telefonic pentru orice problema in care va putem oferi ajutorul; iar prin e-mail vom comunica permanent, aceasta fiind o solutie pentru rezolvarea multor probleme,care nu vor mai necesita deplasarea Dvs.la sediul nostru; pentru ca stim foarte bine ca timpul Dvs.este pretios.

Lasă un răspuns