Despre noi

Firma de contabilitate CONT-GAMA din Brasov, membra autorizata a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania este o societate de expertiza si evidenta contabila, care ofera o gama completa de servicii pentru societati comerciale de orice tip, ONG, PFA ,in urmatoarele domenii: financiar-contabil si fiscal, resurse umane, precum si servicii de inventariere a patrimoniului

Firma noastra se sprijina pe o echipa bine sudata, formata din personal calificat si experimentat, pregatit sa va asiste in toate aspectele financiar – contabile ale afacerii dumneavoastra (experti contabili, contabili autorizati, consultanti fiscali, inspector resurse umane).
Suntem pe piata din anul 2005 si avem un portofoliu de clienti din judetul Brasov si din alte judete, ce-si desfasoara activitatea in diferite domenii.
Noi suntem departamentul dumneavoastra de contabilitate. Colaborand cu noi, totul va fi mai usor si veti avea mai mult timp sa va ocupati de dezvoltarea afacerii pe care o derulati.
Puneti-ne la incercare si nu veti regreta.
Contactati-ne imediat, pentru o oferta personalizata pe specificul dumneavoastra. Va asteptam.